marți, 10 iunie 2014

Paste tricolore cu fructe de mare



200 g paste tricolore
200 g fructe de mare

50 ml vin alb
3 rosii
3 catei usturoi
1 ceapa rosie
1 ardei kapia
zeama de lamaie
ulei de masline
busuioc, oregano
sare, piper



Mod de preparare:
Pastele se fierb in apa cu sare, apoi se scurg si se trec pe sub un jet de apa rece. Fructele de mare se oparesc cateva minute la foc mic. Legumele se curata, se spala si se toaca marunt. In wok, incingem uleiul de masline, calim ceapa, usturoiul, adaugam vinul si lasam pe foc pana cand s-a evaporat alcoolul. Punem ardeiul, rosiile, busuiocul, oregano, sare, piper si lasam sa fiarba la foc mic pana cand obtinem un sos mai gros. Adaugam fructele de mare si lasam sa fiarba 3-4 minute. La sfarsit punem pastele tricolore amestecand usor. Se servesc calde.y

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu